Platformu nasıl buldunuz?
- İyi yanları
- Kötü yanları
- Yorumlarınız
- Önerileriniz
Hepsini bekliyoruz!
Platformu nasıl buldunuz?
Hepsini bekliyoruz!
Facebook gruplarından ne eksiğimiz var? Yeni üyelerimize biz de merhaba diyelim!
Dostlar, hoşgeldiniz! @Ahmet_Sertac_ILERI , @Billur_Sevinc , @Ekin_Altan , @Sumeyye_demir , @Yagiz_Alp_Tekin , @Ismail_Furkan_Kaklik , @Beste_Celik , @Zelal_Koc , @Kubra_Yilmaz78 , @Menar_Ekizce43
Bu bildirimleri görüyor musunuz? Sistemi nasıl buldunuz? Mailimizi görmüş olduğunuzu tahmin ediyorum. Buradaki derdimiz sizi içeri sokmak değil, kalmanızı sağlamak. Burada neler görmek isterdiniz? Birçoğunuz yeni girdiniz, ancak çoğunuzun geri gelmesini sağlamak için neler yapmalıyız? Her türlü spekülatif yoruma açığız!
Merhabalar
Platform üzerinden ilettiğiniz mesaj spam’e düştüğü için ancak görüp cevap verebiliyorum. Platformu deneyebilmek adına buradan cevap veriyorum. Hoş buldum
Platformu incelediğimde Slack uygulamasına benzediğini gördüm bu sebeple kullanmakta çok da zorlanmadım. İçerlk açsından bakıldığında Konular bölümüne gelip bir konuyu seçtiğimde o konu hakkındaki bilgileri ve yapılan yorumları görebiliyorum lakin konuyla ilgili ders kaydına yönlendiren bir link olmasını kolaylık olması açısından önereceğim. Ben şimdilik buradaki konu başlıklarını Amphi’de kayıtlı dersler kısmında aratarak bulabildim ama dersleri açamadığımı da belirtmek isterim.
Bir de sanırım deneme aşamasında olduğu için grup sohbeti oluşturma, kanal oluşturma ve direkt mesaj gibi yetkilere sahip değiliz
Beste selam. Öncelikle ilk kurşunu atma cesaretin için teşekkürler. Derslerin sayfalarının buraya eklenmesi çok iyi fikir. Bunu da gündeme aldık.
Şu anda grup sohbeti oluşturma gibi opsiyonlar yok. Ama uzun vadede yapabiliriz. Şu anda çalışma grupları oluşturulabiliyor.
Selamlar. Almanya’dayim. Tr ile arada 2 saat fark var. Bu aksamki derse girmeye calistim ama giremedim. Sanırım geri sayim kullanicinin telefonun saatinden falan ayarlaniyor. Ders linkine ulasamiyorum o nedenle Değișik bir bug
Screenshot eklemek istedim yoruma onu da yapamadim.